Информираният избор е пътят към здравословното хранене

BILLA България откри в един ден два нови магазина - в софийския Mall of Sofia и в най-големия квартал на Кърджали, „Възрожденци“. Така търговската верига вече има 115 магазина в 37 града.

Храната, приготвена на място е акцентът в Mall of Sofia

Супермаркетът в Mall of Sofia е със специална концепция, адаптирана към голям търговски център. Основният акцент в нея е върху продуктите, приготвени на място: прясно изцедени фрешове, ароматен хляб, изпечен от сертифицирани BILLA пекари, и апетитни месни и безмесни грил специалитети. Новият магазин разполага с витрини на обслужване с месо и риба, откъдето клиентите могат да избират между богато разнообразие от пресни и висококачествени продукти. Любителите на бирата пък ще имат възможност да се освежат с живо пиво с уникален вкус. Супермаркетът в Mall of Sofia е четвъртият обект на BILLA в голям търговски център в столицата. Другите три са в Serdika Center, Park Center и Mega Mall.

Магазинът в Кърджали е на улица „Баба Тонка“ 24

Новооткритият магазин в Кърджали се намира на ул. „Баба Тонка“ 24. Това е вторият обект на веригата в града. В него се предлага характерният за BILLA богат асортимент с доказано качество. Това означава винаги свежи плодове и зеленчуци, отгледани в едни от най-плодородните кътчета на България, прясно месо с гарантиран произход и млечни продукти по БДС.

„Щастливи сме, че BILLA продължава да се разраства и да достига до все повече българи. В един и същи ден стъпваме едновременно в най-големия квартал на Кърджали и в Mall of Sofia, който е сред най-атрактивните търговски центрове в столицата. Двата магазина са на изключително удобни и комуникативни локации и ще предложат на клиентите добре познатите им висококачествени продукти и безупречно обслужване. Фактът, че всяка седмица над 1 милион българи пазаруват при нас и ни гласуват доверие, ни стимулира да продължим да работим по същия начин и да разширяваме мрежата си“, коментира Бойко Сачански, Управител на BILLA България

*снимка: economic.bg

Вижте още

Ако искаш да дариш дреха на нуждаещ се, иди в Billa

Компанията дарява 1 ст. на фондация „Искам бебе“ при покупка на продукт от марката „Billa”

Billa България стартира две нови инициативи в областта на корпоративната социална отговорност

Искаш ли да се абонираш…

безплатно за:

  • 6 приятни текстчета седмично
    (рецепта, диета, съвет или промоция)
  • с 1 мейл в петък,

за да си ги четеш на спокойствие през уикенда.

Теми