Всеки бизнес е започнал от един предприемач, който се е трудил неуморно за постигането на мечтите си. А знаеш ли, че тези хора имат свой „празник“? Това е „Денят на предприемача“, с който Metro Cash&Carry подкрепя малкия бизнес. Тази година той ще се проведе на 10 октомври и днес ти разказваме как можеш да се включиш независимо дали имаш малък бизнес или искаш да се възползваш от специални оферти като клиент.

Какво е „Metro Ден на предприемача“?

Това е празник за всички собственици на бизнес, които работят със страст и вдъхновение, за да направят своите клиенти щастливи, казват организаторите от Metro. Тази година инициативата е под мотото „Време е да поставим собствения бизнес в светлините на прожекторите“. Така всеки ще види какво прави малкият бизнес специален.

Инициативата е глобална и се провежда във всички страни, в които Metro развива дейност. На 10 октомври 21 милиона собственици на малък и среден бизнес ще могат да представят специални предложения за своите клиенти.

Как бизнесът може да участва?

Ако притежавате собствен бизнес и искате да го промотирате, регистрирайте се за Деня на предприемача на https://www.own-business-day.com/bg-bg. Там ще можете да представите своите специални оферти, с които да привлечете клиенти на 10 октомври и да се присъедините към глобалната общност на предприемачите. Всеки бизнес може да предложи до 5 специални оферти.

Това могат да са намаление в цената, изгодна оферта като „Купи 2 на цената на 1“ или пък специално ценово предложение. А организаторите от Metro ще се погрижат офертите ви да достигнат до повече хора. След като създадете своето специално предложение, в Деня на предприемача хора от целия свят ще могат да търсят на картата специални оферти във вашия район и да открият именно вашите услуги.

Как ще бъдат подкрепени българските предприемачи?

От стъпването си в България, Metro е партньор на родния бизнес. И като част от тази подкрепа ще разкаже историите на 50 български предприемачи, които по телевизията, радиото и интернет ще достигнат до всеки български дом. Така компанията ще ги популяризира и ще допринесе за ръста на техния бизнес.

А ако се нуждаете от допълнителна информация, посетете https://www.own-business-day.com/bg-bg или си припомнете как премина „Metro Ден на предприемача 2016“.

Вижте още

Искаш ли да се абонираш…

безплатно за:

  • 6 приятни текстчета седмично
    (рецепта, диета, съвет или промоция)
  • с 1 мейл в петък,

за да си ги четеш на спокойствие през уикенда.