Най-новият супермаркет на веригата Billa България се намира на ул. „Пимен Зографски“ 36А в жилищен квартал „Дианабад“ в столицата. Така мрежата  вече разполага с 45 магазина в столицата и 116 в страната.

Billa ще зарадва жителите на квартала с познатия богат и висококачествен асортимент. На всеки 30 минути ще се приготвя ароматен топъл хляб в собствената пекарна на магазина. В новия супермаркет клиентите ще открият и жива бира с уникален вкус и доказано качество.

Oбектът бе официално открит от Бойко Сачански, Управител на BILLA България, и Веселин Петков, зам.-кмет на столичния район „Изгрев“. 

„Новият магазин на BILLA е една чудесна придобивка за „Дианабад“ и сме щастливи, че той ще обслужва ежедневно жителите и гостите на квартала. Ще се постараем да превърнем пазаруването в приятно изживяване за тях и да им предлагаме винаги свежи и разнообразни продукти. BILLA е рекордьор по брой магазини в София – доказателство за доверието, което потребителите имат към нас. То ни задължава да продължим да следваме същите високи стандарти и да се развиваме и разрастваме, така че да бъдем близо до клиентите си“, коментира Бойко Сачански, Управител на BILLA България.

Търговската верига има амбицията да разшири мрежата си до 150 магазина през следващите години. До края на 2017 г. ще бъдат открити още няколко супермаркета на ключови локации в София и страната.

По материал на "24 часа" и снимка BILLA Bulgaria

Вижте още

Искаш ли да се абонираш…

безплатно за:

  • 6 приятни текстчета седмично
    (рецепта, диета, съвет или промоция)
  • с 1 мейл в петък,

за да си ги четеш на спокойствие през уикенда.

Теми