От 30 октомври до 5 ноември Kaufland България предлага на потребителите в цялата страна богата селекция от 21 български и 14 чуждестранни марки вина, както и идеи за комбинация със сирена на много изгодни цени. В тон с предстоящия зимен сезон атрактивните предложения са тематично подбрани, за да отговорят и на най-изисканите вкусове. 

Богатият асортимент във веригата хипермаркети включва розе, бели, червени, пенливи и био вина от България, Италия, Франция, Испания, Нова Зеландия, Аржентина, САЩ и Чили. Kaufland България допълва винената селекция и с внимателно подбрани френски, италиански, холандски и датски сирена също на промоционални цени в рамките на периода.

Можеш да откриеш всички вина и сирена, част от промоционалната селекция, на специалните страници вседмичната брошура на Kaufland България. Отново там можеш да научиш и любопитна информация за произхода и качествата различните видове вина.

За да улесни избора ти, Kaufland България включва в брошурата си и съвети за разнообразните класически и нестандартни комбинации на вина и сирена, които ти гарантират истинско изживяване.

Вижте още

Искаш ли да се абонираш…

безплатно за:

  • 6 приятни текстчета седмично
    (рецепта, диета, съвет или промоция)
  • с 1 мейл в петък,

за да си ги четеш на спокойствие през уикенда.

Теми